100%-os pénz-visszafizetési garancia

 
Termékek
  RS232-RS485/422 konverterek
  Soros - Ethernet konverterek
  USB-RS232/485/422 konverterek
  Routerek / Ethernet switchek
  4G / 3G / GPRS mobilnet eszközök
  Wifi eszközök, konverterek
  Rádiós modemek (433, 868MHz)
  Antennák
  Optikai média konverterek
  Modbus I/O eszközök
  Jelerősítők, leválasztók
  Teszterek
  Kiegészítő termékek
Legfrissebb hírek
  2019-01-25 - Jelentős árcsökkenés a 4G-s routereknél!
  A Four-Faith ipari mobilnet router gyártója 2019 januárjától új árlistát adott ki, melyben jelentősen csökkentette a 4G-s routerei árait.
  2018-03-01 - Frissített Modbus Gateway kezdvezőbb áron!
  Az ATC megújította a Modbus RTU - Modbus TCP átjáróját, mely minden paraméterében kompatibilis a régi eszközzel. Az új eszköz ára azonban lényegesen kedvezőbb, mint az elődé volt!
  2016-08-22 - Elköltöztünk
  Augusztus végétől új helyszínen várjuk Tisztelt Ügyfeleinket. A régi irodánál mindig problémás volt a parkolás, az új helyszínen ingyenesen, kényelmesen, pár méterre a bejárattól parkolhat. Továbbra is kérjük, hogy egyeztessen időpontot, mielőtt jönne hozzánk. Az új helyszín pontos címét megtalálja a Kapcsolat menüpont alatt.
  2016-07-01 - Árcsökkenés! - 4G / LTE routerek -20%
  Közel 20%-al csökkentette a Four Faith 4G / LTE routerei árát, melyet mi is azonnal érvényesítettünk árlistánkban!
  2015-08-01 - 4G / LTE Mobilnet Ipri VPN Router-ek
  Már raktárról is kaphatóak a legújabb 4G / LTE mobilnet ipari routerek. Kínálatunkban szerepelnek a kizárólag Ethernetes, valamint a Wifi porttal is rendelkező változatok. Mindegyik eszköz fejlett VPN, Firewall és QoS támogatással készültek.
Mitől ipari egy eszköz? - konverter.hu Állandó raktárkészlet - konverter.hu Ipari konverterek raktárról 3G GPRS MOBILNET ROUTEREK
100%-os pénz-visszafizetési garancia
   
 

Nem ismeri termékeinket vagy nem biztos benne, hogy az adott feladatra alkalmas lenne? Akkor próbálja ki anyagi kockázatok nélkül!

Az oda-vissza szállítás díját is magunkra vállaljuk! 

A következő feltételekkel tudjuk vállalni, hogy vásárlás után maximum 30 napon belül a termék teljes vételárát + az oda-vissza szállítás költségét is visszafizetjük, ha nem felelt meg az Ön igényeinek és mi sem tudtunk olyan szakmai támogatást nyújtani, ami az eszközt alkalmassá tette volna a feladat elvégzésére:

  • Kipróbálásra maximum 3 féle termék vásárolható, fajtánként 1-1 pár
  • A termék eredeti állapotában kerül vissza hozzánk az összes kiegészítővel együtt (firkálások, karcolások nélkül)
  • Műszaki támogatást kértek legalább egy alkalommal

Miért van szükség a műszaki támogatás kérésére is? Sokszor találkozunk azzal, hogy egy adott termék alkalmas lenne a feladatra, de nem megfelelő beállítás miatt mégsem tudja elvégezni a dolgát. Ez főleg igaz a több konfigurációs lehetőséggel rendelkező soros-ethernet vagy wifis átalakítókra. Ha bármelyik elérhetőségünkön jelzi a problémát, szívesen adunk szakmai tanácsot, mit-hogyan próbáljon a készüléken beállítani.

A termék végül alkalmas volt a feladatra, de mégis másik megoldást keresne? Nem célunk, hogy a polcon pihenjenek eszközeink, nyugodan hozza vissza hozzánk vagy küldje el, és kérjük mondja el, miért döntött mégis másik készülék vásárlása mellett. Számunkra minden visszajelzés fontos!

A fenti esetekben mindig a termék 100%-os vételárát fizetjük vissza kezelési és egyébb bújtatott költségek, értékcsökkentés felszámítása nélkül! 

   
Cégünk Kapcsolat Termékek Szolgáltatások Letöltés Állás Adatvédelmi nyilatkozat Vásárlási feltételek
2002-2022 © Minden jog fenntartva - NetComWare Elektronikai Kft.
 
Friss hírek
Helium Hotspot Gateway
 
Cégünk elsősorban Soros RS232 RS422 RS485 Ethernek konverterek kereskedelmével foglalkozott kezdetben. Az RS232 Ethernet, RS422 Ethernet, RS485 Ethernet konverterek mellett később RS232 RS422 és RS232 RS485 konverterekkel bővítettük kínálatunkat. Ezt követték a különféle RS232 Optika és RS485 Optikai konverterek, majd jöttek a különböző Média Interfészek. A kínálatot Modbus I/O eszközök, vezérlők, adatgyűjtők teszik színesebbé. Reméljük, mindenki megtalálja a neki szükséges eszközt. Minőségi eszközök mérsékelt árakon!

Kulcsszavaink: RS-232, RS232, RS-485, RS485, RS-422, RS422, Soros, Ethernet, LAN, Optikai, USB, Átalakító, Konverter, Converter, Konverterek, Converterek, TCP, IP, TCP/IP, UDP, Interfész, Média konverter